ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:00, PANATHINAIKOS24.GR-NS3)

Με… φόντο τη Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΟΚ (17:00, Panathinaikos24.gr, Novasports3) εκτός έδρας με στόχο να... καθαρίσει από νωρίς το ματς, καθώς ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι στη Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ.

Με... φόντο τη Φενέρ

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν σήμερα στο Παλατάκι στον ΠΑΟΚ και θέλουν να αποφύγουν τυχόν… παγίδες. Για την ακρίβεια, στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι το ματς είναι δύσκολο και γι’ αυτό θέλουν να το… καθαρίσουν από νωρίς.

Στα αγωνιστικά, οι πράσινοι θα έχουν κανονικά στην διάθεση τους τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην προπόνηση του Σαββάτου (20/02), όμως ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα. Την ίδια στιγμή, στην Θεσσαλονίκη χωρίς τους Αντώνη Φώτση και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.