ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουμάλ: «Δέκα κόκκινες στον Ζέκα»

Με τις κόκκινες που έχει δεχτεί ο Ζέκα στα τελευταία παιχνίδια, αστειεύτηκε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, στην χθεσινή εκδήλωση στη κεντρική μπουτίκ της Λεωφόρου.

Μπουμάλ: «Δέκα κόκκινες στον Ζέκα»

Στην εκδήλωση του Παναθηναϊκού στην κεντρική μπουτίκ στο γήπεδο της Λεωφόρου το «παρών» έδωσαν οι Ζέκα, Μπουμάλ και Λέτο.

Σε πηγαδάκι με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού η κουβέντα πήγε για τις κόκκινες κάρτες που δέχθηκε λέγοντας του: «Δέκα κόκκινες στον Ζέκα γιατί διαμαρτύρεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.