ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλαχοδήμος: «Τυχερά τα γκολ του ΠΑΟΚ»

Τυχερά χαρακτήρισε τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που αναφέρθηκε και στο χειροκρότημα του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Βλαχοδήμος: «Τυχερά τα γκολ του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε και το γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ήρθε από το πουθενά, ήταν τυχερό. Δεν ξέρω τι δεν κάναμε σωστά. Ίσως έπρεπε να παίξουμε πιο ήρεμα, να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο». 

Για τον ίδιο: «Σίγουρα κουράστηκα και εγώ, γιατί είχα αρκετό καιρό να αγωνιστώ, αλλά είμαι σε καλή φυσική κατάσταση».

Οι αλλαγές σας επηρέασαν: «Η ομάδα είναι νέα, αλλά είναι καλοί παίκτες. Δεν έχει σημασία ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, αλλά το να δίνει το 100%».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που κρίθηκε ο αγώνας: «Δεν ξέρω που κρίθηκε. Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύο τυχερά γκολ».

Για το χειροκρότημα του κόσμου προς εκείνον: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα δώσω το 100% και την καρδιά μου, ώστε να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό».

Για τη συνέχεια: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας, καθώς έρχεται και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

 
 
 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...