ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«50 χρόνια δίπλα σου η θύρα 13» (Pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η θύρα 13 σε μια μεγαλειώδη γιορτή στον κεντρικό σύνδεσμο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«50 χρόνια δίπλα σου η θύρα 13» (Pics)

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» μαζεύτηκαν στον κεντρικό σύνδεσμο και όπως κάθε χρόνο δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13

Μπροστά στο κτίριο του συνδέσμου είχε τοποθετηθεί ένα γιγαντιαίο πανό για τη 50 χρόνια του πρώτο οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα, ενώ στη γιορτή το «παρών» έδωσαν, αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου. Από το ποδόσφαιρο στη γιορτή πήγαν οι Σεμπάστιαν Λέτο (γνώρισε την αποθέωση από τους «πράσινους» οπαδούς) και ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ενώ τον «εξάστερο» εκπροσώπησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

1414314

Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Σωτήρης Πανταλέων ήταν εκεί για το βόλεϊ ανδρών, ενώ η Κέανι Αλμπάνεζ από το μπάσκετ γυναικών, συνοδευόμενη από την υπεύθυνη επικοινωνίας του Ερασιτέχνη, αλλά και από τον πρόεδρο Ηλία Μιχαλαριά και από την πυγμαχία ο Γιάννης Αιδινιώτης.

«Κλείσαμε τα πρώτα 50 χρόνια, τώρα αρχίζουμε! Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη σε δρόμους και γήπεδα για να προστατέψουμε τον Σύλλογο. Τους αθλητές μας τους αγαπάμε, τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι πια φανέλα φοράνε. ΠΑΟ θρησκεία, 50 χρόνια δίπλα σου η Θύρα 13», ήταν το μήνυμα των «πράσινων» οπαδών.

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13

Την πλευρά των παλαιμάχων αθλητών του συλλόγου, εκπροσώπησε ο Ζαχαρίας Πυτιχούτης φανερά συγκινημένος που δέχθηκε κιόλας να μιλήσει στους «πράσινους» οπαδούς λέγοντας: «Ότι και να κάνουν, εσείς είστε η δύναμη του Παναθηναϊκού. Η Θύρα 13 δεν κλείνει, εσείς θα είστε εκεί και θέλω να δώσετε δύναμη στα παιδιά μας, τους αθλητές μας, να κάνουμε τον Παναθηναϊκό μας μεγάλο».

O Δημήτρης Ανδρεόπουλος με τη σειρά του αναφέρθηκε στην παρουσία της Θύρας 13 στο πλευρό του συλλόγου και χαρακτηριστικά είπε: «Έχω μεγαλώσει στα τσιμέντα της Λεωφόρου και ξέρω πολύ καλά τι πάει να πει «είναι τιμή να είμαι οπαδός σου». Συνεχίστε να κρατάτε ψηλά την πράσινη σημαία μας και να είστε υπερήφανοι που είστε Παναθηναϊκοί».

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13

Πλησιάζοντας στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεμπάστιαν Λέτο είπε: «Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας, αυτό που γίνεται είναι απίστευτο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος όλων. Εμείς υποσχόμαστε πως θα δουλέψουμε σκληρά για να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό αυτό που πραγματικά είναι για την Ελλάδα, το ποδόσφαιρό της και τον αθλητισμό».

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησαν συνθήματα για τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στον Σταύρο Κοντονή και την Πολιτεία, ενώ παράλληλα άναψαν πάρα πολλά καπνογόνα και βεγγαλικά, κάνωντας τη νύχτα.. μέρα.

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13
1414309
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 13

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE