ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ

«Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα»

Πάνω από 11.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν ξανά στο πλευρό της ομάδας και έστειλαν το μήνυμά τους στο τέλος.

«Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα»

Σε αντίθεση με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος της ομάδας στάθηκε ξανά στο ύψος του και έκανε την υποχρέωση του. Τι κι αν είναι απογοητευμένοι, τι κι αν οι στόχοι έχουν  χαθεί.

Πάνω από 11.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» γέμισαν χθες τη Λεωφόρο και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εισέπραξαν, όμως, ξανά απογοήτευση, πίκρα και… ξενέρωμα.

Ο κόσμος ακόμη και στο μπλακ άουτ της ομάδας από το 55’ και μετά συνέχισε να φωνάζει, για να σπρώξει τον Παναθηναϊκό στη νίκη. Στο τέλος, όμως, όταν πια δεν άντεχε άλλο με αυτό που ξαναέβλεπε, έστειλε το μήνυμά του φωνάζοντας το γνωστό «Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα…».

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ PANATHINAIKOS - PAOK (SUPERLEAGUE 2015-2016)
 ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ PANATHINAIKOS - PAOK (SUPERLEAGUE 2015-2016)
 ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ PANATHINAIKOS - PAOK (SUPERLEAGUE 2015-2016)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE