ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. (pics)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, κατά την παρουσία του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. (pics)

Ο αρχηγός των «πρασίνων», με την ευκαιρία της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο μουσείο μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ παρέα με τον εκπρόσωπο του,  Μηνά Τουκμενίδη.

Εκεί,  ο Διαμαντίδης, ξεναγήθηκε από τον Γιωργή Μπουσβάρο και πριν αποχωρήσει, φρόντισε να γράψει τις εντυπώσεις του στο βιβλίο επισκεπτών: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Συγχαρητήρια για όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα που έχετε βρει από το παρελθόν. Να είστε καλά και να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμη», έγραψε συγκεκριμένα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

diamanr3

«Ευχαριστούμε τον Δημήτρη, όπως και τον Μηνά Τουκμενίδη τον οποίο μάλιστα παλαιότερα είχα παίκτη στον ΒΑΟ, για την αποδοχή της πρόσκλησης. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την αξία του Δημήτρη, μιλούν τα επιτεύγματα του. Θα ήταν χαρά μας να τον φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον, ώστε να μιλήσει στα παιδιά των Ακαδημιών της ΧΑΝΘ. Ο Δημήτρης έχει προσφέρει ήδη στο Μουσείο μας μια φανέλα της Εθνικής, όπως και τα αθλητικά του υποδήματα, ενώ δεσμεύθηκε να μας στείλει και ένα ζευγάρι από τα συλλεκτικά παπούτσια του που πρόκειται να κυκλοφορήσουν», είπε ο Γιωργής Μπουσβάρος.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.430 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
diamant2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.