ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με το καλημέρα 14 πόντοι και 6.5 κερδισμένα φάουλ!

Ο Παναθηναϊκός με τον Ουίλιαμς αποκτά κι άλλο επιθετικό πόλο μετά τους Φελντέιν, Ραντούλιτσα.

Με το καλημέρα 14 πόντοι και 6.5 κερδισμένα φάουλ!

Σαν σκόρερ συστήθηκε ο Ελιοτ Ουίλιαμς και στα δύο πρώτα του παιχνίδια (έστω κι αν Αρκαδικός, ΠΑΟΚ είναι πολύ χαμηλά εμπόδια) φρόντισε να βγάλει μ.ό 14 ποντάκια (και 6.5 κερδισμένα φάουλ) αγωνιζόμενος 22 και 27 λεπτά.

Πλην Φελντέιν-Ραντούλιτσα έλειπε ένας τρίτος σταθερός πόλος στην επίθεση (περιμέναμε να παίξει αυτό το ρόλο ο Νίκος Παππάς, αλλά…) γι αυτό παρατηρούσαμε σε πολλά παιχνίδια τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να βρει ρυθμό.

Ο Αμερικανός δημιουργεί και τελειώνει φάσεις με πολλούς τρόπους, μοιάζει στα χαρακτηριστικά με τον Τζέιμς Φελντέιν αν κι ο Δομινικανός πιέζει περισσότερο στην άμυνα, αφού τρέχει γρηγορότερα και μπαίνει πιο δυναμικά στις φάσεις χάρις το γερό του κορμί.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 96.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο κάτω-κάτω σωματικά δεν έχει ταλαιπωρηθεί τόσο από τραυματισμούς όσο ο μέχρι πρότινος «μπόμπερ» του NBDL.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.