ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τους κράτησε φρέσκους για την Ευρωλίγκα!

Φελντέιν, Καλάθης έπαιξαν λίγο στην Πυλαία για να έχουν φρεσκάδα ενόψει Ομπράντοβιτς!

Τους κράτησε φρέσκους για την Ευρωλίγκα!

Στις 27 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός (δίχως να ενθουσιάσει) νίκησε 82-79 την Νταρουσάφακα, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να μένει στον πάγκο με πολιτικά και τον κόουτς Τζόρτζεβιτς να μην έχει εναλλακτικές. Μποχωρίδης, Λούντζης, Παπαγιάννης είδαν όλο το παιχνίδι από τον πάγκο, με το Νικ Καλάθη να μένει εκτός παρκέ μόλις για 51 δευτερόλεπτα (!) και τον Τζέιμς Φελντέιν να παίζει 35 λεπτά!

Για να μην κλατάρουν οι δύο κομβικοί περιφερειακοί η διοίκηση προχώρησε έγκαιρα στην απόκτηση Χέινς, Ουίλιαμς και ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση του Λευτέρη Μποχωρίδη (για τον οποίο «έσταξε μέλι» ο προπονητής του μετά τον αγώνα στην Πυλαία) ο πόιντ της εθνικής κι ο Δομινικανός πήραν ανάσες, τουλάχιστον στα παιχνίδια της Α1.

Τελευταία φορά που οι δυο τους αναγκάστηκαν να «τραβήξουν κουπί» ήταν στον αγώνα με την Εφές όταν και πάλι ο Σάλε πήγε σε rotation (μόλις) 7 παικτών με Κούζμιτς, Μποχωρίδη να παίζουν τρίλεπτα και τον Διαμαντίδη μόλις έξι!

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Νικ κατέγραψε τον 2ο μικρότερο χρόνο συμμετοχής του για φέτος (18 λεπτά έναντι των 15 που είχε παίξει στο εντός έδρας ματς με την Καβάλα), ενώ ο Φελντέιν έπαιξε μόλις 15 λεπτά, με τον προπονητή να τους κρατά φρέσκους ενόψει… Ζοτς!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.