ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύσκολος στην ανάλυση

Με τρεις εν δυνάμει βασικούς ο Παναθηναϊκός δημιουργεί νέα αγωνιστικά δεδομένα Φλεβάρη μήνα!

Δύσκολος στην ανάλυση

Διαβάσατε τι δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά το τέλος του αγώνα της Πυλαίας; «Δεν έχουμε χρόνο για να βάλουμε τους Αμερικανούς στη φιλοσοφία και τα συστήματα του παιχνιδιού μας αυτήν την περίοδο αλλά δεν θα κλάψουμε για τη μοίρα μας. Ελπίζουμε να ταιριάξουν ως προσωπικότητες στο παιχνίδι μας».

Αν πονοκεφαλιάζει έτσι ο προπονητής του μόνιμου τροπαιούχου σκεφτείτε τους αντιπάλους. Ο Εξάστερος αγοράζοντας τρεις εν δυνάμει βασικούς Φλεβάρη μήνα ουσιαστικά ανασχεδιάζεται, κάτι που κάνει δυσκολότατη την ανάλυσή του.

Από εκεί που μέχρι πρότινος άπαντες «χτυπούσαν» τα αργά πόδια των ψηλών και μπλόκαραν τον Ραντούλιτσα αφήνοντας σουτ στον Καλάθη, πλέον δεν μπορούν να ξέρουν που θα στοχεύσει το πράσινο τεχνικό τιμ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Σάλε τούτες οι ώρες είναι μεγάλης ευθύνης αφού η διοίκηση «ξηλώθηκε» για να δει καλύτερα αποτελέσματα, σαφώς ο χρόνος δεν τον ευνοεί, μα οφείλει να δώσει ταυτότητα στον Παναθηναϊκό, να ξαναμοιράσει ρόλους.

Το καλοκαίρι η ΚΑΕ του άφησε το απόλυτο κουμάντο στις μεταγραφές, εκείνος (φυσιολογικά) στηρίχθηκε στους συμπατριώτες του, το πράγμα στράβωσε, πλέον με τις ενισχύσεις το «τριφύλλι» δείχνει να έχει καλύτερες προδιαγραφές αρκεί ο κόουτς να λύσει τα θέματα χημείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.