ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Θα μπορούσε και περισσότερα…

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού, επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας της αντίστοιχης ομάδας του Πλατανιά, σε μία αναμέτρηση που οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα γκολ.

Θα μπορούσε και περισσότερα...

Οι «μικροί» ήταν αρκετά καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και αυτό φάνηκε στο γήπεδο, καθώς εάν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στις τελικές προσπάθειες, θα είχαν φύγει και με μεγαλύτερη νίκη από την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, για τον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, με τον Ζαγαρίτη να παίζει το ένα-δύο με τον Σερπέζη και να πλασάρει εύστοχα στο 4ο λεπτό για το 1-0.

Με μία αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή στο 24ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ, ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, που κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφεραν και σκόραραν.

Το 1-1 όμως, κράτησε για μόλις πέντε λεπτά, με τον Τζαβίδα να κερδίζει πέναλτι στο 29′ και τον Μαυρουδή να εκτελεί για το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΣΚΟΡΕΡ: 4’ Ζαγαρίτης, 37’ (πεν.) Μαυρουδής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Κλάιφερτ, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Σερπέζης,  Κώστας (58’ Μπάκος), Τζαβίδας (73’ Αλεξόπουλος), Ζαγαρίτης, Ντοματάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ