ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαραβάκος: «Ο πρόεδρος κάνει ότι μπορεί»

Για τις χειμερινές μεταγραφές, τη φετινή πορεία και τον Γιάννη Αλαφούζο, μίλησε ο Δημήτρης Σαραβάκος, που χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, νικητή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σαραβάκος: «Ο πρόεδρος κάνει ότι μπορεί»

Ο Δημήτρης Σαραβάκος σε δηλώσεις του στον ArenaFM 89,4, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό και μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανοιχτό και από τις δυο ομάδες. Προηγηθήκαμε 2-0, από εκεί και πέρα κάναμε κάποια λάθη τα οποία πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα λύσουμε και να μην ξαναγίνουν».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό όπου είναι συντονιστής ποδοσφαιρικών τμημάτων: «Στον Παναθηναϊκό γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, είναι πολλά παιδιά που παίξαμε ποδόσφαιρο και στην Εθνική ομάδα και στον Παναθηναϊκό και όλοι δουλεύουν πάρα πολύ. Ότι καλύτερο για μας είναι να βγάζουμε παίκτες και να τους προωθούμε στην πρώτη ομάδα».

 

Για την φετινή πορεία και τον κ. Αλαφούζο : «Ο αποκλεισμός από την Καμπάλα ήταν πολύ μεγάλη απογοήτευση και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς του χρονιά. Από εκεί και πέρα βγήκαμε πρωταθλητές μεταγραφών του Ιανουάριο και αυτό δείχνει ότι ο πρόεδρος κάνει ότι μπορεί. Αυτές οι μεταγραφές με την σωστή δουλειά θα φανούν του χρόνου».

Για τον ΠΑΟΚ: «Στο 2-0 απογοητεύτηκε, αλλά μετά το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε, πήρε πάνω του και με καλή τακτική και επιμονή, έφτασε δικαίως στο δεύτερο γκολ. Και ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλούς τραυματισμούς αλλά δείχνουν τα παιδιά που παίζουν, ότι κάνουν ότι μπορούν. Πρέπει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ να κάνει υπομονή γιατί η ομάδα δεν τελειώνει σήμερα και αύριο. Θα υπάρχει μια ζωή».

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Τι σχόλιο να κάνεις για τέτοιους παίκτες. Εντάξει ήρθε σε μια ηλικία που δεν είναι εύκολο να δείξεις πολλά πράγματα. Εκεί από τα 33 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν σε τόσο μεγάλη ηλικία. Μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει αλλά υπάρχει χρόνος ακόμα».

Για το +20 του Ολυμπιακού και τι πρέπει να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να γίνουνε πιο δυνατοί. Να είναι το πρωτάθλημα πιο δίκαιο, η διαιτησία αμερόληπτη αλλά το ξαναλέω το πιο βασικό είναι να γίνουμε όλοι εμείς καλύτεροι».

Για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή: «Δύσκολη περίοδος γιατί έχουμε όλα τα ντέρμπι μαζί. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δούμε τι θα γίνει»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.