ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Οι τρεις «μάγοι» με τα δώρα…

Η διοίκηση έκανε το καθήκον της, οι τρεις… «μάγοι» ήρθαν και πλέον είναι στο χέρι του προπονητή, να εντάξει το γρηγορότερο δυνατό τους Ουίλιαμς, Χάντερ και Χέινς στην ομάδα.

Οι τρεις «μάγοι» με τα δώρα…

Από την Πέμπτη κιόλας, ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Φενέρ, θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετικός, αφού ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει στη διάθεσή του, τους νέους παίκτες.

Χέινς και Ουίλιαμς έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής, ο Χάντερ ήρθε χθες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος, αλλά σε κάθε περίπτωση το πρόσωπο των «πράσινων» θα είναι διαφορετικό, αφού οι νέες προσθήκες θα δώσουν στην ομάδα στοιχεία, που δεν διέθετε, αλλά και τη δυνατότητα μεγαλύτερου rotation, στον Σέρβο κόουτς.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν τρεις μεταγραφές, εξού και οι… τρεις μάγοι με τα δώρα, ωστόσο χρειάζεται υπομονή, με το παρκέ να είναι η «βιτρίνα».

Τα συν

Πλουραλισμός, ποιοτικά λεπτά στον Διαμαντίδη, ο οποίος θα παίρνει πλέον περισσότερες ανάσες, ξεκούραση του Καλάθη όχι μόνο όσον αφορά τα λεπτά συμμετοχής του, αλλά και στο κατέβασμα της μπάλας. Φρεσκάδα, περισσότερη ταχύτητα και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού, αφού οι νέοι παίκτες ενδεχομένως δεν έχουν «αποκρυπτογραφηθεί» από τις αντίπαλες ομάδες.

Τα πλην

Λίγος χρόνος συμμετοχής για Ουίλιαμς, «πρώτη» του Χάντερ με ότι αυτό συνεπάγεται, προσπάθεια ένταξης και απόκτησης ομοιογένειας των νέων παικτών με το υπάρχον ρόστερ σε μικρό χρονικό διάστημα, σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη για την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.