ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαθημένος να διακρίνεται με τον ΠΑΟΚ

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης από τότε που κουμάνταρε τον Άρη είχε εκπαιδευτεί να ξεχωρίζει με τον «Δικέφαλο».

Μαθημένος να διακρίνεται με τον ΠΑΟΚ

Τα εύσημα του προπονητή του απέσπασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης μετά το αγώνα στην Πυλαία, όντας απόλυτα «οικονομικός» με 7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο «Δικέφαλος»… ηλεκτρίζει τον 22χρονο γκαρντ που από την εφηβεία του ακόμα είχε εκπαιδευτεί να εχθρεύεται τον ΠΑΟΚ ως εξέχον μέλος του νεανικού Άρη.

Στα 19 του έχοντας το κουμάντο των «κιτρίνων» οργίασε στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου (2012-2013) μετρώντας 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, κάτι που επανέλαβε μια σεζόν μετά όταν και πάλι ήταν από τους κορυφαίους του Άρη κατά του μισητού αντιπάλου με 9 πόντους και 2 ριμπάουντ. Βλέπει «ασπρόμαυρα» και το μάτι του γυαλίζει!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.