Στήλες

Την Πόλα Ρούπα «δείχνει» το ματωμένο πουκάμισο του πιλότου

Την Πόλα Ρούπα «δείχνει» το ματωμένο πουκάμισο του πιλότου

Την Πόλα Ρούπα δείχνει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το αίμα που βρέθηκε στο πουκάμισο του πιλότου του ελικοπτέρου με το οποίο η καταζητούμενη ήθελε να βοηθήσει τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το γενετικό υλικό της γυναίκας που μίσθωσε το ελικόπτερο και επιχείρησε να φτάσει έως τις φυλακές Κορυδαλλού ταυτίζεται, με γενετικό τύπο άγνωστης γυναίκας που προέκυψε από την ανάλυση DNA που βρέθηκε σε διαμέρισμα – γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα στην Κυψέλη και σε σπίτια όπου διέμενε ο Μαζιώτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα.

Συγκεκριμένα το DNA του αίματος στο πουκάμισο του πιλότου μετά από εργαστηριακές εξετάσεις ταυτίζεται με γενετικό υλικό που προέκυψε από:

-τρίχα, που βρέθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην περιοχή Κυψέλης Αττικής (γιάφκα Επαναστατικού Αγώνα που είχε αποκαλυφθεί στο πλαίσιο επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας την 10-04-2010),

-βιβλίο που βρέθηκε σε οικία, στην οποία διέμενε ο Μαζιώτης Νικόλαος μαζί με τη σύντροφό του Ρούπα Παναγιώτα, στα Καλύβια Αττικής, το μήνα Απρίλιο 2010, οπότε έλαβε χώρα η σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας,

-σε μάλλινο γάντι, που βρέθηκε σε διαμέρισμα άλλης πολυκατοικίας, στην περιοχή Κυψέλης Αττικής (γιάφκα Επαναστατικού Αγώνα που είχε αποκαλυφθεί στο πλαίσιο επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας την 10-04-2010),

-σε γάζα, που βρέθηκε εντός Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης Νικόλαος, το μήνα Απρίλιο 2010, οπότε έλαβε χώρα η σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας,

-σε αντικείμενα πειστήρια (οδοντόβουρτσα, διακόπτης θερμοστάτη, αποτσίγαρα κ.α.), που βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο Μαρούσι Αττικής, όπου διέμεναν ο Μαζιώτης Νικόλαος μαζί με τη σύντροφό του Ρούπα Παναγιώτα, το μήνα Ιούλιο 2014.

Η προανάκριση και οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται.

Πηγή: star

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version