ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στα «πράσινα» ο Χάντερ (Pic)

Την πρώτη του προπόνηση με την «πράσινη» φανέλα έκανε ο Βινς Χάντερ, αφού είχε και την πρώτη γνωριμία με τη νέα του ομάδα.

Στα «πράσινα» ο Χάντερ (Pic)

Ο Βίνς Χάντερ έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (22/02) στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και σήμερα έπιασε αμέσως δουλειά, αφού πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και η «πράσινη» ΚΑΕ, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες του στιγμές στην προπόνηση.

Δείτε τη φωτογραφία…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...