ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Να υπερασπιστούμε το «σπίτι» μας»

Με σύμμαχο τον κόσμο, το πάθος και τη θέληση των παικτών θα έρθει η πρόκριση στο φάιναλ φορ στο βόλεϊ ανδρών, όπως έγραψε ο Χρήστος Μπέλος, στο προσωπικό του μπλογκ στο panathinaikos24.gr.

«Να υπερασπιστούμε το «σπίτι» μας»

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Και τώρα κύπελλο…

Μπροστά μας βρίσκεται η πρόκληση της πρόκρισης σ’ ένα final four… αλλά για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Ηρακλή…

Τα ματς αυτά που είναι νοκ-άουτ και είναι τελείως διαφορετικά από τα ματς που παίξαμε και παίζουμε στο πρωτάθλημα. Τα λάθη εδώ δεν συγχωρούνται ούτε διορθώνονται την επόμενη αγωνιστική. Πάθος θέληση και συγκέντρωση είναι το κλειδί για να πάρουμε το εισιτήριο που οδηγεί στο final four και ας μην γελιόμαστε το παιχνίδι όπως και κάθε παιχνίδι κρύβει παγίδες τις οποίες μπορούμε να αποφύγουμε μόνο με την καλή μας απόδοση…

Ας μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στο «σπίτι» μας και το «σπίτι» μας θα πρέπει να είναι απόρθητο…

Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο στις 17:00 στην Κυψέλη, για να υπερασπιστούμε όλοι μαζί το «κάστρο» μας»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE