ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει Φενέρ

«Δεν ξέρω πόσοι θέλουν να παίξουν τώρα εναντίον μας»

Αισιόδοξος, ενόψει της αυριανής (25/2, 21:15) αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Δεν ξέρω πόσοι θέλουν να παίξουν τώρα εναντίον μας»

Αισιόδοξος ενόψει της αυριανής (25/2, 21:15) αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, τονίζοντας πως το παιχνίδι θα κριθεί στις… λεπτομέρειες.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι και που θα κριθεί: «Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιοι παίκτες των δύο ομάδων θα είναι στο παρκέ. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιες θα είναι οι απουσίες της Φενερμπαχτσέ, όμως οι λεπτομέρειες θα αποφασίσουν. Ένα μεγάλο ριμπάουντ, μια βοήθεια, η δυνατή άμυνα… Τα μικρά πράγματα.

Στην Πόλη χάσαμε σε ένα παιχνίδι που δύο φορές το γυρίσαμε, είχαμε κάκιστη αρχή, αν θυμάμαι καλά 14-0, 17-3, όμως επιστρέψαμε και παίξαμε καλά για 30 λεπτά. Αυτό μας δίνει σιγουριά ότι μπορούμε να επαναλάβουμε αυτά τα 30 λεπτά. Αυτό χρειάζεται για να νικήσουμε την Φενερμπαχτσέ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα προτερήματα της Φενέρ που δυσκολεύουν κάθε αντίπαλο: «Οι παίκτες που έχει φέτος είναι απίστευτοι, με εμπειρία από το ΝΒΑ και την Euroleague. Αυτό είναι κάτι που ο κόουτς Ομπράντοβιτς γνωρίζει πως να το ενώσει. Έχουν γκαρντ με αθλητικότητα και τα πόδια, που την κατατάσσουν αν όχι πρώτη, ανάμεσα στις τρεις πρώτες στον τομέα αθλητικότητα στην Ευρώπη».

Για το αν η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι η νίκη θα δώσει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να κυνηγήσει το πλεονέκτημα έδρας: «Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε με αυτόν τον τρόπο και να παίζουμε έτσι. Έχουμε ευκαιρία στα επτά παιχνίδια που απομένουν, τα οποία όλα είναι κρίσιμα, με πρώτο αυτό με τη Φενέρ. Όλα είναι κρίσιμα. Έχουμε την ευκαιρία μας, εξαρτάται από εμάς.

Είμαστε μια διαφορετική ομάδα, με προσθήκες παικτών που διαθέτουν ενέργεια και κάποιους που επιστρέφουν από μικρούς τραυματισμούς που είναι κι αυτοί σημαντικοί. Δεν ξέρω αν πολλές ομάδες θα ήθελαν να παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...