ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουίλιαμς: «Έιμαι έτοιμος και ενθουσιασμένος»

Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη (25/2, 21:15) στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Έλιοτ Ουίλιαμς, όπου θα κάνει ντεμπούτο στην Euroleague.

Ουίλιαμς: «Έιμαι έτοιμος και ενθουσιασμένος»

Ο 26χρονος Αμερικάνος γκαρντ/φόργουορντ του «τριφυλλιού» αρχικά μίλησε για το παιχνίδι και την σπουδαιότητά του: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη διοργάνωση. Οι οπαδοί μας θα μας δώσουν μεγάλη υποστήριξη. Είμαι ενθουσιασμένος, θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για αυτό. Πήρα μία εικόνα από δύο παιχνίδια και το τι μπορεί να κάνει η ομάδα σε άμυνα και επίθεση.

Για την προσαρμογή του: «Πάντα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, δεν ήμουν ποτέ μέλος μίας ομάδας που παίζει σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις, αλλά έχω ακούσει τόσα γι’ αυτό και είμαι έτοιμος.

 Για τους τομείς που θα κρίνουν το παιχνίδι: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων που θα κρίνουν το παιχνίδι. Στην άμυνα θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και προσεκτικοί, ενώ επιθετικά πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε και τον κόσμο μας που θα μας στηρίζει διαρκώς».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.