ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

O… ανανεωμένος Ραντούλιτσα και ο «νέος» Χάντερ (pics)

Με το... ανανεωμένο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να κλέβει τις εντυπώσεις και τον Βινς Χάντερ να δείχνει να προσαρμόζεται ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο ΟΑΚΑ ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη (25/2, 21:15).

O... ανανεωμένος Ραντούλιτσα  και ο «νέος» Χάντερ (pics)

O Σέρβος σέντερ του «τριφυλλιού» αποφάσισε να κουρευτεί αφήνοντας μόνο μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού του, σε στυλ «μοϊκάνα», με τους συμπαίκτες του -όπως είναι φυσικό- να κάνουν το σχετικό πείραγμα. Από την άλλη, όσον αφορά τους… νέους Μαρκίζ Χέινς και Έλιοτ Ουίλιαμς, οι οποίοι θα κάνουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό, καλωσόρισαν και τον Βινς Χάντερ, ο οποίος πραγματοποίησε τη δεύτερη προπόνησή του επί ελληνικού εδάφους και θα φοράει το Νο32 στην φανέλα.

hunter_bientov
Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ άκουσε πολλές φορές οδηγίες από το τεχνικό επιτελείο, με Μίλαν Μίνιτς και Γκόραν Μπιέντοφ να αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν τόσο αυτόν, όσο τους δύο Αμερικανούς γκαρντ.
radulica_koyrema2
hunter_gist

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...