ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Πάντα είναι δύσκολα εδώ…»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει ΟΑΚΑ και φρόντισε να το κάνει σαφές, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό.

Ομπράντοβιτς: «Πάντα είναι δύσκολα εδώ...»

Αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ:

Για τη μάχη του Top-16: «Εχουμε ακόμα επτά παιχνίδια. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το αυριανό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς, μέχρι το επόμενο. Είμαστε σε καλή θέση, χάρη στο 7-0 και όλα εξαρτώνται από εμάς. Εχουμε ακόμα επτά παιχνίδια και από την αρχή του ομίλου ο στόχος μας ήταν να είμαστε στο Top-8 και είμαστε σε καλή θέση όπως φαίνεται τώρα. Όμως ακόμα είναι νωρίς. Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια. Ολοι έχουν τις πιθανότητές τους».

Για το αν φοβάται το άγνωστο του Παναθηναϊκού με τις προσθήκες: «Ποτέ δεν φοβάμαι. Ο φόβος δεν υπάρχει για μένα. Εχουμε πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες για τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού. Είμαστε σοβαρή ομάδα. Εχουμε κάνει σκάουτινγκ, έχουμε δει βίντεο… Τι νομίζετε; Ότι ήρθαμε εδώ και δεν ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε; Είδαμε πως έπαιξε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και το μοναδικό ερωτηματικό είναι πως και αν θα εμφανιστεί αύριο ο Χάντερ. Όμως αυτή δεν είναι ερώτηση για μένα, αλλά για τον… Σάσα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και στην Πόλη πήραμε μια δύσκολη νίκη απέναντί του. Πάντα είναι δύσκολο απέναντί του και ειδικά εδώ. Θυμάμαι τις δύο φορές που έχουμε έρθει εδώ, ήταν πολύ εύκολο για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.