ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Πέρασε εύκολα από τη Χίο!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Χίου, (10-4) και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών.

Πέρασε εύκολα από τη Χίο!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σήμερα σε μία εύκολη εκτός έδρας νίκη στην Χίο. Για την ακρίβεια οι πολίστες του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 10-4 και εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους ο Καρούντζος με 4 γκολ.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα. Για την ακρίβεια οι παίκτες του Τεό Λοράντου ήταν αποφασισμένοι να… καθαρίσουν από νωρίς το ματς. Έτσι λοιπόν κατάφεραν να πετύχουν 5 τέρματα και δεν δέχτηκαν ούτε ένα.

Στην δεύτερη περίοδο τα… πράγματα δεν άλλαξαν. Το τριφύλλι συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και όχι μόνο δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα αλλά κατάφερε να σκοράρει. Τα τρία γκολ των πράσινων είχαν ως αποτέλεσμα να..φτάσει το σκορ στο 0-8 στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο το τριφύλλι έδειξε κάποια σημάδια χαλάρωσης, που οφείλονταν στην μεγάλη διαφορά που είχαν οι πράσινοι στο σκορ. Έτσι, το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με Παναθηναϊκό και Χίο να έχουν πετύχει από ένα τέρμα.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Παναθηναϊκό να δέχεται 3 τέρματα και να πετυχαίνει μόλις ένα. Έτσι, οι πράσινοι έφτασαν σε μία εύκολη νίκη με 10-4 και έτσι εδραιώθηκαν στην δεύτερη θέση.

Οκτάλεπτα: 0-5, 0-3, 1-1, 3-1

ΝΟ ΧΙΟΥ (Σελετόπουλος): Μιμίδης 2, Γκιουβέτσης 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λοράντος): Καπετανάκης 1, Πρίμορατς 1, Καρούντζος 4, Αφρουδάκης 1, Γαβαλάς Ι. 3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ