ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ

Ίσως και στην αποστολή με ΑΕΚ ο Λέτο

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Σεμπάστιαν Λέτο στην αποστολή του Παναθηναϊκού, για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ίσως και στην αποστολή με ΑΕΚ ο Λέτο

Ο «Σέμπα» ανεβάζει όσο περνάει ο καιρός ρυθμούς και δείχνει να είναι σιγά σιγά έτοιμος, ώστε να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι», χωρίς να είναι απίθανο να βρεθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Και να βρεθεί στην αποστολή πάντως, ο Αργεντινός δύσκολα θα αγωνιστεί, καθώς αν τον επιλέξει ο Στραματσόνι, αυτό θα γίνει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Στο παιχνίδι όμως με τον Ατρόμητο, που θα ακολουθήσει στη Λεωφόρο, ο 29χρονος άσος είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και να κάνει την επανεμφάνιση του, μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.