ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Φερέιρα: «Μπήκαμε στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη»

Ο Γουίντσον Φερέιρα μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη της ομάδας του με 3-1 σετ επί του Ηρακλή, τις πιθανότητες κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Φερέιρα: «Μπήκαμε στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη»

Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος του «τριφυλλιού», ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς για τον Παναθηναϊκό, καθώς σημείωσε 15 πόντους στη νίκη επί του Ηρακλή και λίγο μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου, μίλησε στο Panathinaikos24.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας και σημαντική νίκη-πρόκριση για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου.

«Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς γιατί θέλαμε να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έτσι η ομάδα μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού με συγκέντρωση και με στόχο τη νίκη. Δεν μας ενδιέφερε αν θα επικρατούσαμε με 3-1 ή με 3-2 σετ. Θέλαμε τη νίκη, αυτό ήταν το σημαντικότερο για εμάς. Απόψε παίξαμε πολύ καλά αν και έκανα μερικά λάθη, όμως η ομάδα ανέκαμψε και έτσι πήραμε τη νίκη».

Είναι εφικτός στόχος για τον Παναθηναϊκό η κατάκτηση του Κυπέλλου;

«Θα είναι αρκετά δύσκολο. Κάθε ματς είναι μια διαφορετική ιστορία. Το ματς της ημιτελικής φάσης θα είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενο δύσκολο ματς για τον Παναθηναϊκό αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Θα είναι και αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι ο περσινός κυπελλούχος και πρώτος στην βαθμολογική κατάταξη φέτος. Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο ματς για εμάς, ωστόσο ελπίζω να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...