ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μπέλος: «Όλα ανοιχτά στο Final-4»

Το πάθος του όταν αγωνίζεται είναι μοναδικό, η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ σημαντική για τον ίδιο και την ομάδα και η εμπειρία του πολύτιμη. Ο Χρίστος Μπέλος, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την πρόκριση μετά από αρκετά χρόνια σε Final-4, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Μπέλος: «Όλα ανοιχτά στο Final-4»

Ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες των «πρασίνων», ο Χρίστος Μπέλος, σχολίασε τη μεγάλη πρόκριση στο Final-4, τους στόχους που θα έχει η ομάδα εκεί, αλλά και το ξεχωριστό ντέρμπι που έρχεται με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, καθώς τα νοκ άουτ παιχνίδια είναι περίεργα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, κάναμε μία κοιλιά στο τέλος του 1ου σετ και αυτό φάνηκε στο 2ο, αλλά στη συνέχεια ήμασταν σοβαροί και πήραμε τη νίκη».

Αυτή η νίκη ήρθε λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα, αλλά και λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Αρχικά μετά το 2010 που ο Παναθηναϊκός πήρε το Κύπελλο, δεν είχε συμμετοχή στο final-4, οπότε είναι πολύ σημαντική η νίκη, γιατί είναι ένα βήμα παραπάνω».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε είδαμε να πανηγυρίζεις έντονα τους πόντους και να βγάζεις πάθος στο παρκέ.

«Το κίνητρο για έναν αθλητή να πάει στο final-4, είναι ένα πολύ μεγάλο από μόνο του. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ σημαντικό να δίνεις και ενέργεια στους συμπαίκτες σου. Έγινε η αλλαγή, μπήκε ο Γουίνστον και πήρε το παιχνίδι. Οι ομάδες έτσι είναι, ο ένας βοηθάει τον άλλο και να δίνει ενέργεια».

Στόχος στο Κύπελλο υπάρχει;

«Όχι δεν υπάρχει. Όλα είναι ανοιχτά και δεν θα είναι εύκολο. Άλλωστε στο final-4 θα είναι μερικές από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο, αλλά ίσως και πιο εύκολο ταυτόχρονα, καθώς δεν υπάρχει το άγχος, είναι ένα παιχνίδι, το παίρνεις κάνεις την έκπληξη και πας για το επόμενο. Δεν κερδίζεις, αλλά αρκεί να έχεις προσπαθήσει».

Για το ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό;

«Με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να δούμε τον κάθε πόντο ξεχωριστά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και με μία ομάδα που κάνει κάποια πράγματα πολύ καλά. Πρέπει λοιπόν να τους βάλουμε δύσκολα. Το πως θα γίνει αυτό, θα το συζητήσουμε με τον προπονητή και θα δούμε. Είναι ένα ντέρμπι στην έδρα μας, είναι πάντα διαφορετικά και δεν έχει καμία σημασία η βαθμολογία σε αυτά τα ματς. Είναι ξεχωριστό από μόνο του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.