Στήλες

Φωτογραφίες: Προσπάθησε να μεταφέρει 200 κιλά χασίς σε ένα αυτοκίνητο

Φωτογραφίες: Προσπάθησε να μεταφέρει 200 κιλά χασίς σε ένα αυτοκίνητο

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 200 κιλά χασίς προσπάθησε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του ένας 40χρονος Αλβανός που συνελήφθη την Τετάρτη στην Κόνιτσα.

Τον Αλβανό εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με συναδέλφους του από το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών και του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών.

Ο 40χρονος είχε κρύψει στο πίσω κάθισμα και το πορτ μπαγκάζ 131 δέματα συνολικού βάρους 200,35 κιλών χασίς.

Πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν τον 34χρονο αλλοδαπό ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε ο Αλβανός διακινητής για την παράνομη δραστηριότητά του.

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ:

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version