ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλέπει αποστολή ο «Odi»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ.

Βλέπει αποστολή ο «Odi»

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στη 18άδα, είναι πολύ πιθανό να πάει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς οι έτεροι τερματοφύλακες, Γιαννακόπουλος και Κοτσόλης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Έτσι ο νεαρός τερματοφύλακας, θα είναι αυτός που θα πάρει θέση στην αποστολή του «τριφυλλιού», αφού μέχρι τώρα παρόλο που έμπαινε στην 20άδα του Αντρέα Στραματσόνι ως τρίτος τερματοφύλακας, στη συνέχεια έμενε εκτός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.