Ποδόσφαιρο

Με τους γνωστούς απόντες

Με τους γνωστούς απόντες

Την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (28/02, 19:30) συνέχισε σήμερα ο Παναθηναϊκός με το απουσιολόγιο της ομάδας να παραμένει αμετάβλητο.

Οι «πράσινοι» στην απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ανοίγματα, και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Από την προπόνηση απουσίασαν και σήμερα οι Γιαννακόπουλος, Κοτσόλης και Μπουμάλ που ακολούθησαν θεραπεία εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενώ μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Πέτριτς και Σάντσεθ, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν και θεραπεία.

Παράλληλα στην οικία του παρέμεινε κλινήρης, ο νεαρός στόπερ, Στέφανος Ευαγγέλου.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα μεταβούν ξανά αύριο στο Κορωπί, καθώς έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στις 11.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version