Στήλες

Τηλέφωνα από το Μπανγκλαντές τα μέλη της «εγκληματικής ομάδας»

Τηλέφωνα από το Μπανγκλαντές τα μέλη της «εγκληματικής ομάδας»

Μέσω τηλεφώνων που ήταν χρεωμένα σε κατόχους με υπηκοότητα από το Μπανγκλαντές επικοινωνούσαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, που συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή στον ΣΠΟΡ-FM 94,6 μέλη της «εγκληματικής ομάδας» που εξάρθρωσε η ελληνική αστυνομία την Πέμπτη, επικοινωνούσαν μέσω τηλεφώνων που άνηκαν σε άτομα με υπηκοότητα από το Μπανγκλαντές.

Όπως σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2015  μετά την επίθεση που έγινε σε βαν της ΕΡΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σημείο οδήγησαν την αστυνομία σε συγκεκριμένα άτομα, των οποίων τις συνομιλίες ξεκίνησε να παρακολουθεί μέχρι να φτάσει την Τρίτη στη σύλληψή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version