ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Έχουμε πολλές δυνατότητες»

Χαρούμενος από την εμφάνιση και τη νίκη επί του Πανναξιακού, ήταν στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Γιώργος Ρούσης.

Ρούσης: «Έχουμε πολλές δυνατότητες»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», έδειξε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και ζήτησε παρόμοιες εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση, σίγουρα μας είχαν στεναχωρήσει οι προηγούμενες εμφανίσεις. Έχω πίστη στην ομάδα, έχει αποδείξει χιλιάδες φορές ότι έχει πολλές δυνατότητες και αυτό θα βγει και στο παιχνίδι. Ωστόσο, δεν μας εφησυχάζει αυτό το αποτέλεσμα και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα και με καλές εμφανίσεις και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...