ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στα αποδυτήρια ο Γιαννακόπουλος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φενέρ, πήγε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια.

Στα αποδυτήρια ο Γιαννακόπουλος!

Ο Παναθηναϊκός σήμερα πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ, με 76-71. Με τη νίκη αυτοί οι πράσινοι κάνουν ένα βήμα ακόμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Ταυτόχρονα, έσπασαν το αήττητο της Φενέρ, που δεν είχε χάσει ούτε παιχνίδι στον πρώτο γύρο του Top-16.

Έτσι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως έπραξε και στην αναμέτρηση με την Εφές, κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και μοίρασε συγχαρητήρια σε προπονητικό τιμ και παίκτες. Άλλωστε με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φτάνοντας τις πέντε νίκες σε οκτώ αγώνες για το Top 16.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.