ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουίλιαμς: «Δεν περίμενα τέτοια ατμόσφαιρα»

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και έδωσε κίνητρο και ώθηση στην ομάδα, στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλιοτ Ουίλιαμς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ουίλιαμς: «Δεν περίμενα τέτοια ατμόσφαιρα»

Ο 26χρονος φόργουορντ του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ατμόσφαιρα ήταν μια απ’ τις καλύτερες που έχει συναντήσει στην καριέρα του, ενώ για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μ’ εκείνο των Ηνωμένων Πολιτειών επεσήμανε πως στις ΗΠΑ, παίζουν με περισσότερη δύναμη, αλλά τώρα στον Παναθηναϊκό θα μάθει περισσότερο τα συστήματα και θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Η ατμόσφαιρα ήταν από τις καλύτερες που έχω δει.  Δεν το περίμενα, αλλά πήραμε ώθηση από τους φιλάθλους. Παίξαμε πολύ καλά και ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά για να νικήσουμε. Πήραμε δύναμη από τους φιλάθλους. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο μπάσκετ της Ευρώπης και εκείνο της Αμερικής: «Υπάρχουν πολλές διαφορές. Το παιχνίδι στις ΗΠΑ βασίζεται περισσότερο στη δύναμη. Στην Ευρώπη παίζουν περισσότερο στο μισό γήπεδο.  Πρέπει να μάθω τα συστήματα και να γνωρίσω την ομάδα. Πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το «στοπ» που δέχθηκε από τον Ούντοχ: «Είδα ένα μις ματς και θέλησα να το χρησιμοποιήσω, αλλά ο Ούντοχ με σταμάτησε». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.