ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Σαν μια ρεβάνς»

Σαν ρεβάνς για την ήττα στην Πόλη, είδε τη νίκη κόντρα στη Φενέρ, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ραντούλιτσα: «Σαν μια ρεβάνς»

Ο θηριώδης σέντερ των «πρασίνων», τόνισε πως ήταν ένα σκληρό ματς, αλλά η κατάκτηση της νίκης ήταν σημαντική. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ενίσχυση του «πράσινου» ρόστερ, εκφράζοντας την πεποίθησή του, πως οι νέοι που ήρθαν είναι εξαιρετικές προσωπικότητες και θα προσφέρουν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι και τη νίκη: «Ήταν μία καλή και σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στην Πόλη είχαμε χάσει και ήταν σαν μία ρεβάνς. Θέλω να τονίσω για μία ακόμα φορά ότι ήταν μία σημαντική νίκη. Είχαμε κάποια προβλήματα στο αμυντικό ριμπάουντ, μας το είχαν επισημάνει οι προπονητές, αλλά δεν ακούν ποτέ τους προπονητές οι παίκτες».

Για το ενισχυμένο ρόστερ: «Ο καθένας από την πρώτη μέρα προσπαθεί να προσφέρει κάτι θετικό. Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά είναι φυσιολογικό. Θέλουμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, αλλά και εξαιρετικές προσωπικότητες».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.