ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος

Από τα μπουθ του Ολυμπιακού σταδίου, αναμένεται να παρακολουθήσει το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος

Κοντά στην ομάδα θα βρεθεί την Κυριακή το βράδυ ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η «Sportday», στις σκέψεις του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ, είναι να παρακολουθήσει το ντέρμπι κόντρα στην Ένωση, από τα μπουθ του Ολυμπιακού σταδίου.

Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει πως ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν θα δει την αναμέτρηση των δύο ομάδων μαζί με τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά μέχρι την ημέρα του ματς, όλα μπορούν ν’ αλλάξουν και να κανονιστεί μια κοινή εμφάνιση έστω και την τελευταία στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.