ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΕΛΙΟΤ ΟΥΙΛΙΑΜΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Με καλή άμυνα, κερδίζουμε οποιοδήποτε αντίπαλο»

Στην πρώτη του συμμετοχή σε ματς Ευρωλίγκας ο Έλιοτ Ουίλιαμς μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για το τι άλλο πρέπει να περιμένουμε ακόμη από εκείνον, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και τις πιθανότητες να φτάσει φέτος το «τριφύλλι» στο Final Four.

«Με καλή άμυνα, κερδίζουμε οποιοδήποτε αντίπαλο»

Ο Αμερικάνος κατάφερε στην πρώτη σου συμμετοχή με τη πράσινη φανέλα να εντυπωσιάσει με την πολύ καλή του εμφάνιση στο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και δηλώνει: «Με καλή άμυνα κερδίζουμε οποιοδήποτε αντίπαλο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Στο πρώτη σου συμμετοχή για την Ευρωλίγκα, πέτυχες 14 πόντους, τι να περιμένουμε από σένα στα επερχόμενα ματς;

«Μπορείτε να περιμένετε να παίζω σκληρή άμυνα, κάτι που θέλει και ο προπονητής για την ομάδα. Έχω αρχίσει να συνηθίζω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και όσο περισσότερο αγωνίζομαι, τόσο θα εγκλιματιστώ περισσότερο για τη θέση που πρέπει να παίρνω στο παρκέ. Πλέον αφήνουμε πίσω αυτή τη νίκη και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Σημαντική νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς με Μάλαγα και Ερυθρό Αστέρα.

«Θα πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που αγωνιστήκαμε απόψε. Να έχουμε καλή άμυνα και θα είμαστε μια χαρά, θα μπορούμε να κερδίζουμε όποια ομάδα έχουμε αντίπαλο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φτάσει στο Final Four φέτος;

«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε μετά την αποψινή νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Για να φτάσουμε στο Final Four, έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα, όπως είμαι και εγώ. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να συνηθίσω με τα συστήματα παιχνιδιού της ομάδας, ωστόσο είμαστε μια ομάδα με πολύ ταλαντούχους παίκτες και μόλις βρούμε την «χημεία», ευελπιστώ να φτάσουμε στο Final Four».

Αγωνίστηκες για πρώτη φορά σε γεμάτο ΟΑΚΑ, ποιες οι εντυπώσεις σου;

«Ήταν η πιο τρελή ατμόσφαιρα σε γήπεδο που έχω αγωνιστεί. Όταν έπαιζα στην ομάδα του Ντιούκ στο κολλέγιο, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή όπως και σε αρκετά γήπεδα του ΝΒΑ που έχω αγωνιστεί, αλλά δεν συγκρίνονται με αυτό που έζησα απόψε στο ΟΑΚΑ. Ήταν πραγματικά απίστευτο και αυτή ακριβώς την ώθηση χρειαζόμαστε από τους οπαδούς μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.