Μπάσκετ

Έρχεται και η… δωδεκάδα

Έρχεται και η… δωδεκάδα

Οι πιτσιρικάδες παίρνουν τις θέσεις Χάντερ, Παππά στην αποστολή.

Οι προπονητές λένε πως για να φτάσεις μέχρι το τέλος του δρόμου στην Ευρωλίγκα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπορείς να επιλέγεις κάθε φορά ανάμεσα σε 12 ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ αθλητές.

Ο Παναθηναϊκός προ διετίας ξεκίνησε το φιλόδοξο πλάνο ελληνοποίησης, οι νεαροί του έχουν ήδη πάρει κάποια λεπτά σε τοπ επίπεδο εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις του όμως σε ώρες που κρίνονται πλεονεκτήματα, πλασαρίσματα ο λόγος πάει στους «ψημένους».

Με τη Φενέρ, Μποχωρίδης-Παπαγιάννης δεν πάτησαν δευτερόλεπτο παρκέ, όμως με τις μεταγραφές που έκανε η ΚΑΕ το προπονητικό τιμ έχει ήσυχο το κεφάλι του. Οι μικροί ουσιαστικά παίρνουν τις θέσεις των Χάντερ, Παππά με τον πρώτο να λαμβάνει ταχύρυθμα μαθήματα ώστε να μπει όσο πιο ομαλά γίνεται στην ομάδα και τον δεύτερο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Αν τα βάλεις κάτω, πλέον οι επιλογές που δίνονται στον Σάλε καλύπτουν τα πάντα αναφορικά με εμπειρία, κλάση, κρύο αίμα, αθλήτικότητα, άμυνα, ενέργεια, δημιουργία, ταχύτητα, έκρηξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version