ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κι όμως είναι πρώτος ριμπάουντερ!

Πρώτος στα «σκουπίδια» ο Όγκιεν Κούζμιτς παρότι ξεκουράζει μονάχα τον Ραντούλιτσα.

Κι όμως είναι πρώτος ριμπάουντερ!

Παρεξηγημένος ο Όγκιεν Κούζμιτς που χθες έκανε την δουλίτσα του στην άμυνα ασχέτως αν έχασε κάποια εύκολα καλάθια που προκάλεσαν δυσφορία στην εξέδρα.

Ο Σέρβος ποτέ δεν ήταν παίκτης τύπου Ραντούλιτσα που θα βάλει τη μπάλα στο διχτάκι με πολλούς τρόπους, ο Τζόρτζεβιτς τον πήρε για την άμυνα και για να κατεβάζει ριμπάουντ κάτι που καταφέρνει καλύτερα απ΄ όλους τους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος φορ έχει 4.4 «σκουπίδια» μ.ο στην τρέχουσα διοργάνωση, τον ίδιο αριθμό με τον Τζέιμς Γκιστ μόνο που ο τελευταίος παίζει 12 λεπτά περισσότερα (26 έναντι 14).

Ακόμα και τα νούμερα του Κούζμιτς στην επίθεση (που αποτελεί το αδύνατό του σημείο) τα λες κι αξιοπρεπή βλέποντας να σουτάρει με 50% στα δίποντα, έχοντας 5.5 πόντους μ.ό. Ας μην υποτιμάμε την ικανότητά του στο παιχνίδι ψηλά αφού έτσι όπως επαναδομείται το «τριφύλλι» χρειάζεται πάση θυσία «σίγουρες» κατοχές ώστε να τροφοδοτηθούν οι Αμερικανοί που σε ανοιχτό γήπεδο είναι «μανούλες».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.