ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μαρούλης: «Να ματώσουμε για τη νίκη»

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Θάνος Μαρούλης, που τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Μαρούλης: «Να ματώσουμε για τη νίκη»

Ο πασαδόρος του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία της ομάδας, μετά την πρόκριση στο Final-4 και έδειξε πόσο θέλει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, κυρίως για τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό της Κυψέλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο paovolleyball.gr:

«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, όπως όλα τα ντέρμπι των «αιωνίων». Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία μετά και την πρόκριση στο Final4 του Κυπέλλου την Τετάρτη. Πρέπει να ματώσουμε ώστε να πετύχουμε τη νίκη για να δώσουμε ακόμη μία χαρά στους φιλάθλους μας, τους οποίους και περιμένουμε να γεμίσουν το κλειστό της Κυψέλης, ώστε να μας στηρίξουν στον αυριανό αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.