ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη»

Το βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων και φυσικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σχολιάζει η Πέννυ Ρόγκα, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr.

«Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό της blog:

«Καλησπέρα!!

Μετά από μια παύση 20 ημερών, είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου και να σας ενημερώσω για τα νέα της ομάδας, σε αυτές τις ημέρες που πέρασαν.

Συνέβησαν πολλά, όμορφα και άσχημα… Νικήσαμε την ομάδα της Νάξου και προκριθήκαμε στη επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα των αγώνων μας ήταν αρκετά κουραστικό και δυστυχώς φάνηκε και στα αποτελέσματά μας. Παίξαμε για το πρωτάθλημα ένα ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, που έμεινε μόνο στα χαρτιά σαν ντέρμπι ,γιατί σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν κυρίαρχοι σε όλους τους τομείς και πήραμε ένα καθαρό τρίποντο.

Η συμβολή του κόσμου ήταν καταλυτική. Στη συνέχεια η ομάδα ταξίδεψε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την αξιόμαχη ομάδα του Άρη την οποία και δεν κατάφερε να κερδίσει. Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι, με πολλά αβίαστα λάθη και μην μπορώντας να διαχειριστεί τη συσσωρευμένη κούραση ηττήθηκε καθαρά.

Επόμενος «σταθμός» ήταν ο προημιτελικός Κυπέλλου που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον Α.Ο Θήρας εντός έδρας. Η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ της ήττας στην Θεσσαλονίκη και πήρε τη νίκη-πρόκριση στο Final-4 σε ένα ματς που θύμισε ρώσικη ρουλέτα.

Μετά το ματς της Πέμπτης, το Σάββατο παίξαμε με την νεανική ομάδα της Λάρισας όπου δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες και να ξεκουράσει τον βασικό κορμό ενόψει των δύσκολων αγώνων που επέρχονται. Την Τετάρτη ταξιδέψαμε στην Νάξο για να παίξουμε το αναβληθέν ματς της 15ης αγωνιστικής όπου καταφέρνοντας να κρατηθούμε μακριά από τον κακό μας εαυτό πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς φέρνοντάς μας πιο κοντά στο να κλειδώσουμε την δεύτερη θέση στην κατάταξη.

Η ομάδα έδειξε σε όλη την διάρκεια του ματς συγκεντρωμένη και έπαιξε ποιοτικό βόλει, μην αφήνοντας τον αντίπαλο να πιστέψει οτι μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Και ήρθε η ώρα η ομάδα να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλό της, αυτή την φορά εκτός έδρας, προσπαθώντας να δείξει το καλό της πρόσωπο και να πάρει την νίκη.

Κατά την άποψή μου, η σειρά αυτών των δύσκολων αγώνων που προηγήθηκαν, κατάφερε να μας δυναμώσει και να μας προετοιμάσει κατάλληλα για το Final 4 του Κυπέλλου, αλλά και τα play-off του πρωταθλήματος.

Μας έδωσε ρυθμό και λειτούργησε ως test, για να δούμε τις αδυναμίες μας και είτε να τις βελτιώσουμε, είτε να τις εξαλείψουμε. Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν παίζαμε στην έδρα μας και είχαμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας, αλλά στόχος μας δεν παύει να είναι η νίκη και μια καλή εμφάνιση ενόψει του Final-4 που γίνεται στην Χίο την επόμενη βδομάδα.

Όλη η ομάδα θέλει σήμερα τη νίκη και ξέρουμε ότι θα είστε δίπλα μας ακόμα και αν δεν παίζουμε μέσα στην Κυψέλη. Καλή τύχη και στο Βόλει ανδρών που αντιμετωπίζει και αυτό τον Ολυμπιακό.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE