ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Ραντεβού στην Κυψέλη»

Ο Χρίστος Μπέλος, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, γράφει μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, για το σπουδαίο ντέρμπι.

«Ραντεβού στην Κυψέλη»

«Καλησπέρα σας.

Μετά την πρόκριση εις βάρος του Ηρακλή και εν αναμονή της κλήρωσης του final four του Κυπέλλου, μεσολαβεί και ένα ντέρμπι…ή μάλλον πιο σωστά ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ…

Το σημαντικότερο παιχνίδι σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Το ματς από μόνο του ειναι ιδιαίτερο, δεν χωρούν προγνωστικά, δεν παίζει ρόλο το ποιος ειναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, το ποιος ειναι πιο φορμαρισμένος.

Είναι μια ”μάχη” που κερδισμένος βγαίνει αυτός που το θέλει περισσότερο. Είναι περιττό να πούμε περισσότερα, αφού όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού…

Ραντεβού λοιπόν στη γεμάτη Κυψέλη στις 21:00!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ