ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

«Δεν θα σταματήσουμε να βελτιωνόμαστε»

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο μεγάλα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιώργος Ρούσης μιλώντας στο panathinaikos24.gr, στάθηκε στο γεγονός, πως η ομάδα του ολοένα και βελτιώνεται, κάτι που θα φανεί στο γήπεδο.

«Δεν θα σταματήσουμε να βελτιωνόμαστε»

Ο πρώτος στόχος είναι το κύπελλο για τον Παναθηναϊκό, όπου θα αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλό του, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ρούση να τονίζει την ιδιαιτερότητα των εν λόγω παιχνιδιών. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις αθλήτριες του, λέγοντας πως υπολογίζει σε όλες το ίδιο, αφού οι «πράσινες» είναι μια ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης.

Όσα είπε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, ο Γιώργος Ρούσης:

Για τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: «Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα. Πάντα είναι σημαντικά ανεξάρτητα αν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον ή όχι. Φυσικά στόχος της ομάδας μας είναι να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Στο κύπελλο φυσικά το παιχνίδι είναι νοκ- άουτ και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Από κει και πέρα, είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούμε πιο βελτιωμένοι, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το πόσο μπορούν να βοηθήσουν τα κορίτσια που βρίσκονται στον πάγκο: «Φυσικά και μπορούν. Δεν ξεχωρίζουμε καμία παίκτρια, όλες είναι ίσες κι όλες προσπαθούν. Σίγουρα δεν έχουν την εμπειρία αλλά προσπαθούν. Στην προπόνηση όλες δίνουν το 100% και αποδίδουν πολύ καλά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Παπαδοπούλου, η οποία έχει βοηθήσει αρκετά σε πολλές αναμετρήσεις».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας: «Εννοείται ότι η ομάδα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Αυτό οφείλεται κυρίως στις ατυχίες που είχαμε μέσα στη χρονιά, αλλά ακόμα και στο γεγονός ότι ήρθαν νέες παίκτριες. Στο τέλος πιστεύω ότι θα βρούμε το δρόμο μας. Δεν θα σταματήσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την Μόλναρ: «Η Μόλναρ παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται και προσαρμόζεται στο παιχνίδι μας. Φυσικά η ποιότητά της φάνηκε από την αρχή. Σίγουρα μας βοηθάει τώρα, αλλά όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο χρήσιμη θα γίνεται στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE