ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Εύκολα ο Παναθηναϊκός

Σε μία εύκολη νίκη έφτασε ο Παναθηναϊκός με 11-5 επί της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Εύκολα ο Παναθηναϊκός

Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη επί της Ηλιούπολης με 11-5,στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στο πρώτο οκτάλεπτο του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ολοκλήρωση του, να τον βρει πίσω στο σκορ με 1-2.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÇËÉÏÕÐÏËÇ

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι πράσινοι αντέδρασαν. Ισοφάρισαν γρήγορα και εξίσου γρήγορα πήραν…κεφάλι στο σκορ. Για την ακρίβεια  οι παίκτες του Τεό Λοράντου, πέτυχαν 5 τέρματα και δέχτηκαν μόλις ένα, με το σκορ να είναι 6-3, στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÇËÉÏÕÐÏËÇ

Στο επόμενο και προτελεταίο κομμάτι του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός απλά προσπάθησε να διατηρήσει την διαφορά και τα κατάφερε με το παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, πέτυχε 3 τέρματα και δέχτηκε μόλις ένα, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 9-4, στο τέλος του οκταλέπτου.

Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε τυπικό χαρακτήρα, με το τριφύλλι να φτάνει σε μία εύκολη επικράτηση επί της Ηλιούπολης με 11-5 . Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους ο Γιώργος Αφρουδάκης με 3 τέρματα.

Οκτάλεπτα: 1-2, 5-1, 3-1, 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Σαρτζετάκης 1, Πρίμορατς 1, Κονγουέι 1, Καρούντζος 2, Γ. Αφρουδάκης 3, Δ. Δερμιτζάκης 1, Τοράκης 1, Ι. Γαβαλάς 1

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καστανάκης 2, Κοντονής 1, Φαναριώτογλου 1, Αθυμαρίτης 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE