Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Εύκολα ο Παναθηναϊκός

Σε μία εύκολη νίκη έφτασε ο Παναθηναϊκός με 11-5 επί της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη επί της Ηλιούπολης με 11-5,στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στο πρώτο οκτάλεπτο του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ολοκλήρωση του, να τον βρει πίσω στο σκορ με 1-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι πράσινοι αντέδρασαν. Ισοφάρισαν γρήγορα και εξίσου γρήγορα πήραν…κεφάλι στο σκορ. Για την ακρίβεια  οι παίκτες του Τεό Λοράντου, πέτυχαν 5 τέρματα και δέχτηκαν μόλις ένα, με το σκορ να είναι 6-3, στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου.

Στο επόμενο και προτελεταίο κομμάτι του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός απλά προσπάθησε να διατηρήσει την διαφορά και τα κατάφερε με το παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, πέτυχε 3 τέρματα και δέχτηκε μόλις ένα, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 9-4, στο τέλος του οκταλέπτου.

Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε τυπικό χαρακτήρα, με το τριφύλλι να φτάνει σε μία εύκολη επικράτηση επί της Ηλιούπολης με 11-5 . Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους ο Γιώργος Αφρουδάκης με 3 τέρματα.

Οκτάλεπτα: 1-2, 5-1, 3-1, 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Σαρτζετάκης 1, Πρίμορατς 1, Κονγουέι 1, Καρούντζος 2, Γ. Αφρουδάκης 3, Δ. Δερμιτζάκης 1, Τοράκης 1, Ι. Γαβαλάς 1

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καστανάκης 2, Κοντονής 1, Φαναριώτογλου 1, Αθυμαρίτης 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version