ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Μικραίνουν τον Παναθηναϊκό»

Ο Χρήστος Μπούρμπος έριξε...βόμβες μέσα από δηλώσεις του τονίζοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να μικρύνουν τον Παναθηναϊκό.

Μπούρμπος: «Μικραίνουν τον Παναθηναϊκό»

Ο Χρήστος Μπούρμπος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό αλλά και στο αν έγινε εύκολος …στόχος.

Αναλυτικά όσα είπε στη “Live Sport”:

AdTech Ad
Για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό:
«Είμαι πολύ από όλη την συμπεριφορά που αντιμετώπισα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα πολύ απογοητευμένος από κάποιους ανθρώπους που με τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο με τη δική μου περίπτωση αλλά και σε άλλα παιδιά μικραίνουν αυτή τη μεγάλη ομάδα. Διότι είσαι μεγάλη ομάδα όταν έχεις τόσο κόσμο, τέτοια ιστορία, τόσους τίτλους και αυτές τις πορείες στην Ευρώπη. Στη δική μου περίπτωση ο νέος προπονητής, όταν ήρθε, ο κ. Στραματσόνι, με ενημέρωσε ότι με υπολογίζει κανονικά. Μάλιστα, με προετοίμαζε για βασικό στο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή. Ωστόσο, όταν το κατάλαβαν αυτό μέσα από την ομάδα τον ενημέρωσαν πως δεν πρέπει να αγωνιστώ! Εκεί ήταν η αρχή του τέλους και έφυγα τελικά».

Για το αν έγινε ο εύκολος στόχος: «Αν ήμουν εύκολος στόχος; Νομίζω ότι αυτή την απάντηση την ξέρουν όλοι στον Παναθηναϊκό πια. Και οι συμπαίκτες μου. Όπως αποδείχθηκε τελικά ήμουν εύκολος στόχος. Αυτές οι συμπεριφορές όμως όπως είπα ξανά μικραίνουν την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και αυτοί που εργάζονται εκεί σε οποιοδήποτε πόστο και οποιαδήποτε θέση πρέπει να δείχνουν την ποιότητά τους, αλλά και αν αποδεικνύουν την αίγλη αυτής της ομάδας με όλους τους τρόπους και σε όλες τις περιπτώσεις. Έζησα πολλά, είδα πολλά και κατάλαβα».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Θεωρώ ότι ο κύριος Αλαφούζος είναι κύριος σε όλες του τις υποχρεώσεις στην ομάδα, την αγαπάει και προσπαθεί για το καλύτερο συνεχώς. Αυτό νομίζω δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας και μια και μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία θα ήθελα να τον ευχαριστήσω πολύ για τη συνεργασία μας. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πως πρέπει να γίνει πιο επιλεκτικός στην κρίση του στους ανθρώπους που εμπιστεύεται στην ομάδα και δίνει την δύναμη να κουμαντάρουν την ομάδα. Να προσέχει ποιους έχει στο πλάι του και τι κάνουν».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Θεωρώ ότι έχει μέλλον στην προπονητική, αν και στη δική μου περίπτωση θα μπορούσε να τη διαχειριστεί διαφορετικά. Αποτελεί παρελθόν πια αυτό, το αφήνω πίσω. Άλλωστε είμαστε και οι δύο εκτός ομάδας».

Για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Είναι μεγάλο ντέρμπι και θεωρώ ότι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Πιστεύω όμως ότι η ΑΕΚ λόγω έδρας και σταθερότητας που έχει δείξει σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό έχει προβάδισμα. Έχει και ένα ακόμη λόγο ότι έχει πλεονέκτημα η ΑΕΚ γιατί έχει περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν που βρίσκονται, τις απαιτήσεις της ομάδας και τιμούν την φανέλα που φορούν. Οπότε για όλα αυτά θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο. Σίγουρα ο κόσμος παίζει τον ρόλο του σε τέτοια ντέρμπι και ειδικά ο κόσμος της ΑΕΚ που δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα και το σημαντικό είναι πως βοηθάει την ομάδα μέχρι το τέλος. Το ξέρω καλά και το έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα και το πόση δύναμη σου δίνει αυτό».

Για την κατάσταση που βρίσκονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός: «Σίγουρα στο ποδόσφαιρο μεγάλο ρόλο παίζει η αποτελεσματικότητα και γενικά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε μια ομάδα αυτό. Ατό έχει καταφέρει ο Πογιέτ στην ΑΕΚ και είναι σημαντικό. Πόσο μάλλον τώρα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και είναι ένα ντέρμπι εντός έδρας. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του γενικά φέτος και όχι μόνο με την παρουσία του κ. Στραματσόνι. Θεωρώ ότι σε αυτά τα ματς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερη θέληση οπότε αυτό ίσως ισοσταθμίσει την εικόνα που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός και δεν είναι καθόλου καλή».

Για το Κύπελλο και τα πλέι οφ: «Πιστεύω ότι στον τελικό θα βρεθεί ο Ολυμπιακός μαζί με την ΑΕΚ και αυτό που θέλω πραγματικά είναι να το σηκώσει η ΑΕΚ. Όχι μόνο για την αγάπη που έχω για αυτή την ομάδα αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπως είπα και πριν ότι βάσει εικόνας που υπάρχει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος για μένα η ΑΕΚ είναι το φαβορί να βγει πρώτη στα πλέι οφ φέτος».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή μου. Πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια εκεί με καλές και κακές στιγμές και πιστεύω κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω! Δυστυχώς ανγκάστηκα να φύγω λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που είχε η ομάδα. Νομίζω αν δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα δεν θα υπήρχε λόγος να φύγω για ελληνικό ομάδα ποτέ».

Για τις φήμες που τον ήθελαν στον Άρη: «Με τον Άρη δεν υπήρχε κάτι επίσημο και δεν ξέρω πώς βγήκαν όλα αυτά προς τα έξω. Γνωρίζω τον κύριο Αναστόπουλο, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Για μένα τον καλύτερο Έλληνα, έχει τρομερή προοπτική, οποότε θεωρώ ότι θα ήθελαν αρκετοί ποδοσφαιριστές να πάνε εκεί».

Για το μέλλον του: «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι κάτι εκτός ποδοσφαίρου. Θα παίζω ποδόσφαιρο όσο έχω την υγεία μου και αντέχω. Πάντως θεωρώ πως έχω ακόμα 3-4 χρόνια σε υψηλό επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...