ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Ο κόσμος μας είναι απίστευτος»

Ο Ούγκο Γκιμαράες μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το πώς ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού, τον κόσμο της ομάδας αλλά και για τις διαιτητικές αποφάσεις.

«Ο κόσμος μας είναι απίστευτος»
Ο Βραζιλιάνος ακραίος των «πρασίνων», σημείωσε 24 πόντους (19/40 επίθεση, 4 άσσοι, 1 μπλοκ, 68% υπ – 55% άριστες) και ήταν σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 σετ στο κλειστό της Κυψέλης.
Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Δύσκολο ματς και ήττα από τον Ολυμπιακό τι έγινε;
«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο ματς απόψε για εμάς. Πρέπει να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους συμπαίκτες μου. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη απόψε, όπως και σε κάθε ματς που αγωνιζόμαστε, ωστόσο δεν τα καταφέραμε.»
Υπήρξαν δύο φάσεις όπου φάνηκε πως ο διαιτητής πήρε λάθος αποφάσεις, έπαιξε αυτό ρόλο στην ήττα του Παναθηναϊκού απόψε;
«Πάντα έχουμε πρόβλημα με διάφορες διαιτητικές αποφάσεις και είναι δύσκολο για εμάς, γιατί 1-2 διαιτητικά λάθη μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά και αυτά τα λάθη, είναι μέσα στο παιχνίδι.»
Ο κόσμος για ακόμη μια φορά εμψύχωσε την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.
«Πρέπει να συγχαρώ τον κόσμο μας για την στήριξη που μας έδειξε. Μας έδωσε ώθηση και παρά το ότι χάσαμε, συνέχισαν να υποστηρίζουν και στο τέλος του ματς. Η στήριξη του κόσμου μας, είναι ένας έξτρα παίκτης για εμάς. Είναι απίστευτοι»
Μετά το τέλος του αγώνα ο Άλβι Σούρδι ήταν δακρυσμένος υπήρχε πίεση γι’ αυτό το ματς;
«Ο Άλβι όπως και ο Γουίνστον (Φερέιρα)δάκρυσαν, γιατί παρά την υποστήριξη των φιλάθλων μας στην έδρα μας, χάσαμε. Η ομάδα όπως και οι οπαδοί, προσπαθήσαμε για τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε.»
Πλέον υπάρχει το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Παναχαϊκή: 
«Πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό ματς και να επιστρέψουμε στις προπονήσεις όπου πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα ματς και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...