ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση Αλαφούζου και Μελισσανίδη

Συνάντηση λίγων λεπτών, είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης, λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι.

Συνάντηση Αλαφούζου και Μελισσανίδη

Λίγο πριν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, μεταβεί στη σουίτα των φιλοξενούμενων, από όπου παρακολουθεί και το παιχνίδι, μαζί με την υπόλοιπη διοικητική αντιπροσωπεία των «πρασίνων», συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη και είχαν διάλογο μερικών λεπτών.

Άλλωστε, οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο είναι γνωστές και απλά σήμερα ήταν μία καλή ευκαιρία να βρεθούν και πάλι, ώστε να μιλήσουν για θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.