ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Στα πλέι οφ θα κριθούν όλα»

Για τη μία ευκαιρία της ΑΕΚ που της έδωσε τη νίκη, μίλησε ο Λουκ Στιλ, που πρόσθεσε πως στα πλέι οφ θα κριθούν όλα.

Στιλ: «Στα πλέι οφ θα κριθούν όλα»

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, λίγο μετά την ήττα σε ακόμα ένα ντέρμπι, αναφέρθηκε παράλληλα και στη σκληρή προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

«Προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά η ΑΕΚ με μια ευκαιρία πήρε τη νίκη. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, παρά την πίεση που ασκήσαμε ψηλά».

 Για το γεγονός πως ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός κέρδισε σε ντέρμπι: «Έμοιαζε με τα υπόλοιπα δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Στα πλέι οφ θα κριθούν όλα, έχει ένα προβάδισμα η ΑΕΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.