ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Δεν ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο»

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, ο Ντάνιελ Πράνιτς, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη δύσκολη συνέχεια.

Πράνιτς: «Δεν ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο»

Ο Κροάτης μέσος του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στην κακή εικόνα που παρουσιάσει συνολικά ο Παναθηναϊκός τελευταίο διάστημα, ενώ επεσήμανε πως το ματς με τον Ολυμπιακό που έρχεται σε δύο αγωνιστικές, είναι μια καλή ευκαιρία για να φτιάξει η αυτοπεποίθηση των παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Σήμερα βρεθήκαμε πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν ήρθε το γκολ. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα και όταν έρχεται ένα τέτοιο και όλα πάνε στραβά είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Σίγουρα εμείς δεν ξεχάσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο γιατί έχουμε καλούς παίκτες, κάτι που το δείξαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια».

Για τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στη συνέχεια: «Πάντα πρέπει να υπάρχουν κίνητρα. Σε λίγο καιρό παίζουμε με τον Ολυμπιακό και έχουμε την ευκαιρία να επαναφέρουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά στο παιχνίδι αυτό».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.931 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.