ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μία «ανάσα» από το όριο

Αγκαλιά με τα όρια συμμετοχής τους στους πανευρωπαικούς αγώνες, βρέθηκαν οι κολυμβητές του Παναθηναϊκού, που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Φλαμανδίας το τριήμερο που μας πέρασε.

Μία «ανάσα» από το όριο

Ο Δημήτρης Κουλούρης, έδειξε να βρίσκεται σε εκπλητική αγωνιστική κατάσταση από την αρχή των αγώνων, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ στα 50μ. πρόσθιο στους προκριματικούς της Παρασκευής, καθώς και στα 100μ. πρόσθιο σε αυτούς του Σαββάτου, αλλά στόχος του ήταν μια καλή επίδοση στα 200μ. πρόσθιο το απόγευμα της Κυριακής, που θα του έδινε το όριο συμμετοχής του στους Πανευρωπαικούς, αλλά και στους Ολυμπιακούς αγώνες του καλοκαιριού.

Μετά από μια πολύ γρήγορη κούρσα τερμάτισε σε χρόνο 2.12.52, μόλις 12 εκατοστα του δευτερολέπτου μακριά από το όριο του Λονδίνου και 80 εκατοστά από το όριο για το Ρίο αλλά ο ίδιος δεν απογοητεύεται.

«Δεν πήγε καλά. Τουλάχιστον όχι όσο καλά θα έπρεπε. Δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί δεν είναι αυτό για το οποίο έχω δουλέψει και μπορώ να κολυμπήσω Ήμουν σε καλή κατάσταση, ίσως το πέρασμά μου στο πρώτο μισό της κούρσας να ήταν λίγο πιο γρήγορο απ’οσο έπρεπε και αυτό με κούρασε στο τέλος αλλά έχουμε ακόμα αρκετές ευκαιρίες και σίγουρα δεν απογοητεύομαι. Δεν υπάρχει μόνο το ευρωπαϊκό στο μυαλό μου. Βέβαια αυτό είναι που ‘επείγει’ καθώς είναι πιο κοντά χρονικά αλλά τα 80 εκατοστά για το Ρίο είναι αυτά που θέλω να βρω».

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μαρίλεια Δρασίδου πραγματοποίησε επίσης μια σειρά από πολύ καλές εμφανίσεις, τόσο το πρωί της Παρασκευης στα 50μ. ελεύθερο (26.96), όσο και το πρωί του Σαββάτου στα 100μ ελεύθερο (58.88), σημειώνοντας και στα δυο αγωνίσματα ατομικά ρεκόρ.

Κρατούσε όμως το καλύτερο για το τέλος καθώς στους τελικούς της Κυριακής σημείωσε μια σπουδαία επίδοση στα 50μ. πρόσθιο, πλησιάζοντας και αυτή το όριο συμμετοχής της στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες με χρόνο 32.09 (όριο 31.50).

Πηγή: ΠΑΟ aquatics

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.