ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

«Θα γίνουμε ξανά πρωταθλητές»

Για την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, το ξέσπασμα του Σούρδι μετά το τέλος του αγώνα και το Final-4 του Κυπέλλου που πλησιάζει, μίλησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο Panathinaikos24.gr, υποστηρίζοντας παράλληλα πως με τα κατάλληλα μέσα, ο Παναθηναϊκός θα γίνει και πάλι πρωταθλητής.

«Θα γίνουμε ξανά πρωταθλητές»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», αναφέρθηκε στην ήττα από τον Ολυμπιακό, σχολίασε το διαιτητικό λάθος στο φινάλε του 3ου σετ, ενώ σε ερώτηση για το ξέσπασμα του Σούρδι, απάντησε, πως με αυτό που έρχεται από τους οπαδούς και την κερκίδα, το λιγότερο που έχουν να κάνουν οι αθλητές του Παναθηναϊκού, είναι να βάλουν τα κλάματα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στο Panathinaikos24.gr:

Το ξεκίνημα ήταν καλό, αλλά τι δεν σας πήγε καλά στη συνέχεια:

«Αρχίσαμε και τελειώσαμε δυνατά. Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν δυνατοί και τα δύο σετ χάθηκαν στις λεπτομέρειες, μετά από σκληρή μάχη. Απέναντι μας, είχαμε μία ομάδα που παλεύει με διαφορετικά όπλα από ότι εμείς. Ακριβώς όμως, επειδή είμαστε μαχητές, ακριβώς επειδή δεν τα παρατάμε ποτέ, χάνουμε όλα τα παιχνίδια, ειδικά τα ντέρμπι, στη λεπτομέρεια».

Έπαιξε πιστεύετε ρόλο, το σοβαρό λάθος των διαιτητών στο φινάλε του 3ου σετ;

«Δεν μπορώ να ξέρω από εκεί που βρίσκομαι αν είναι μέσα ή έξω. Αν έχει γίνει και αυτό το λάθος, τότε είναι ακόμα χειρότερα για εμάς».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ξέσπασμα του Σούρδι μετά το τέλος του ντέρμπι;

«Οι αθλητές του Παναθηναϊκού, οι αθλητές που φορούν το τριφύλλι στο στήθος και νιώθουν αυτό που έρχεται από την κερκίδα, από τους οπαδούς μας, το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να βάλουν τα κλάματα. Δίνουν και τη ψυχή τους, κάθε μέρα στο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός, μέσα από τις δυσκολίες που γνωρίζουμε όλοι προσπαθεί να είναι ανταγωνιστικός και είναι ανταγωνιστικός. Όταν τα μέσα βελτιωθούν, τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι και πάλι πρωταθλητής».

Η τετράδα δείχνει πως έχει χαθεί, αλλά υπάρχει ακόμα ένας στόχος, αυτός του Κυπέλλου.

«Καταρχάς να πούμε, πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα Final-4 Κυπέλλου. Είμαστε στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης και αυτό μας γεμίζει μεγάλη χαρά, καθώς για να το καταφέρουμε δώσαμε έναν πολύ σκληρό αγώνα με τον Ηρακλή, για τα προημιτελικά. Είχαμε καλή απόδοση και πήραμε την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος όπου βρίσκεται να διεκδικεί τη νίκη και εμείς αυτό ακριβώς θα πάμε να κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...