ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Οι «συγγενείς και φίλοι»… ανακαλύπτουν «σουλατσαδόρους»

Ας μαζέψουν εκεί στον Πειραιά πρώτα πάνω από 200 άτομα στα τμήματα τους, ας πουν καμιά αλήθεια και ας σταματήσουν να μοιράζουν non paper στα ερυθρόλευκα Μέσα, ανακαλύπτοντας «σουλατσαδόρους» στην Κυψέλη. Γράφει ο «Ψυχίατρος».

Οι «συγγενείς και φίλοι»… ανακαλύπτουν «σουλατσαδόρους»

Να ξεκινήσουμε με τα δικά μας. Αυτό που έγινε για μια ακόμη φορά στο κλειστό της Κυψέλης, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ήταν  μοναδικό. Και κάτι το οποίο όχι μόνο δεν θα το δουν ποτέ οι Πειραιώτες, αλλά δεν θα το καταλάβουν κιόλας, όσες κούπες κι αν σηκώνουν, όση οικονομική άνεση κι αν έχουν. Γεμάτο γήπεδο, φωνή και παλμός από την αρχή ως το τέλος και ατελείωτη στήριξη στην ομάδα. Αυτό λέγεται ΑΓΑΠΗ για τον σύλλογο. Μια αγάπη αγνή, που αναγκάζει ακόμη και τους αθλητές να «λυγίζουν» και να ξεσπούν σε λυγμούς, μετά το τέλος του ματς, όπως συνέβη με τον νεαρό Σούρδι. Μπράβο σε όλους και ένα πολύ μεγάλο respect…

Πάμε παρακάτω…

Οι γνωστοί κομπλεξικοί ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε… καταγγελίες. Για την ακρίβεια, διαρροές. Μοίρασαν ένα ακόμη non paper, σε ερυθρόλευκα Μέσα, στα οποία έκαναν λόγο για «σουλατσαδόρους» στην Κυψέλη! Ναι, ναι, καλά διαβάζετε. Δείτε ένα απόσπασμα από το gavros.gr: «Οι οπαδοί του ΠΑΟ σουλάτσαραν μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Οι αρμόδιοι έκαναν μάτια στην παρουσία των «πράσινων», οι οποίοι κυριολεκτικά έκοβαν βόλτες δίπλα ακριβώς από τους παίκτες του Ολυμπιακού!Αν γινόταν κάτι τέτοιο στου Ρέντη θα έγραψαν δεκάδες άρθρα οι «αντικειμενικοί». Τώρα, ούτε μιλιά…».

Και από κάτω φωτογραφίες που απεικονίζουν τους… «σουλατσαδόρους». Μάλιστα…

Πάμε, τώρα, στην αλήθεια για να μπει τέλος σε μια ακόμη προπαγάνδα των Πειραιωτών. Κανένας σουλατσαδόρος δεν υπήρχε στο κλειστό της Κυψέλης. Οι φωτογραφίες που «ανέβασε» το σάιτ δείχνουν τον αντιπρόεδρο του ΤΑΑ, ο οποίος βρίσκεται πάντα και νομίμως δίπλα από την κερκίδα για να επιβλέπει την κατάσταση και φυσικά κάποια ball boys! Τι άλλο θα σκεφτούν, άραγε, «κάτω στον Πειραιά, στα Καμίνια» για να βγάλουν το κόμπλεξ τους; Ποιο είναι αυτό; Ότι παρά το γεγονός πως κατακτούν τίτλους, τα τμήματά τους παίζουν σε άδειο γήπεδο, μεταξύ «συγγενών και φίλων», μη μπορώντας να μαζέψουν ούτε 200 άτομα. Αλλά τι να λέμε, τώρα. Εδώ πήραν πρωτάθλημα στο  ποδόσφαιρο, και το Καραϊσκάκη ήταν μισοάδειο… Αυτή είναι η διαφορά νοοτροπίας των δυο κόσμων, η διαφορά κουλτούρας. Εμείς πηγαίνουμε σε όλα τα γήπεδα, εσείς… ανακαλύπτετε σουλατσαδόρους.

ΥΓ: Γιατί δεν ρωτάτε τους παίκτες σας για την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Κυψέλης; Ξέρετε τι έλεγαν πρωτοκλασάτοι αθλητές σας; «Τι ωραία ατμόσφαιρα έχει εδώ μέσα…». Χαιρετίσματα…

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ